SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Firdevs Yılmaz Ortaokulu

Haz

Okulumuzda bugün düzenlediğimiz 2. Geleneksel Öğrenme Şenliğinde yıl boyunca işlenen kazanımlar, aşama aşama oyunlar eşliğinde tekrar edildi ve pekiştirildi. Bu sayede öğrencilerimiz ile yarışma tadında keyifli bir zaman geçirdik.

Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Yoğun geçen uzaktan eğitimin ardından öğrencilerimizi hem sosyal hem de psikolojik olarak motive etmek amacıyla bugün Parkur Etkinliği düzenledik ve birlikte çok güzel eğlendik.

Bu keyifli etkinlikte emeği geçen okul idaresine, öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz!

Haz

Sosyal etkinlikler kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz HENTBOL ve FUTBOL DOSTLUK TURNUVASI'nda final müsabakaları sonunda şampiyon takımlarımız belli oldu. Futbolda Mehmet Öğretmen ve Takımı, Çağrı Öğretmen ve Takımını 9-3'lük skorla mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Hentbolda Elanur ve Takımı, Sedef ve Takımını 18-14'lük skorla mağlup etti ve turnuva şampiyonu oldu. Yarışmalarda yer alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz!

Haz

Bakanlığımız @oygmmeb  tarafından yürütülen Anadolu Masalları projesi kapsamında Samsun Anadolu Masalları ekibi etkinliklerine devam ediyor.Her cumartesi bir İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün de katılacağı etkinliğimizde,bu hafta Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz masal anlatıyor.

Haz

FUTBOL DOSTLUK TURNUVASI'nda oldukça çekişmeli geçen yarı final maçlarının ardından isimlerini finale yazdıran takımlarımız belli oldu. Yarı Final ilk maçında Çağrı Öğretmen ve Takımı, Ömür Öğretmen ve Takımını 4-3 mağlup etti. Yarı Final ikinci maçında ise Mehmet Öğretmen ve Takımı, Cemal Öğretmen ve Takımını oldukça zorlu geçen mücadelenin ardından penaltılarda kazanarak adını finale yazdırdı. Final Müsabakası Çağrı Öğretmen ve Takımı & Mehmet Öğretmen ve Takımı Pazartesi Saat:12.30 Takımlarımıza başarılar dileriz!

Haz

Sosyal ve sportif etkinlikler kapsamında, pandemi kuralları çerçevesinde öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda düzenlediğimiz FUTBOL DOSTLUK TURNUVASI'nda grup aşaması tamamlandı. Finallerde eşleşen takımlarımıza başarılar dileriz! Yarı Final Müsabakaları Mehmet Öğretmen ve Takımı - Cemal Öğretmen ve Takımı Ömür Öğretmen ve Takımı- Çağrı Öğretmen ve Takımı

Haz

Sosyal ve sportif etkinlikler kapsamında, pandemi kuralları çerçevesinde okulumuzda düzenlediğimiz HENTBOL DOSTLUK TURNUVASI'nda grup aşaması tamamlandı. Finallerde eşleşen takımlarımıza başarılar dileriz! Yarı Final Müsabakaları Grup 1 (Kader ve Takımı) - Grup 6 (Merve ve Takımı) Grup 2 (Sedef ve Takımı) - Grup 4 (Elanur ve Takımı)

Haz

Yarın gerçekleşecek LGS sınavında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Allah yardımcınız olsun ve zihin açıklığı versin. Güzel haberlerinizi bekliyoruz! ✏ Liselere Geçiş Sistemi(LGS) Sınavı 6 Haziran 2021 Pazar ⏰ 09.30-13.00

Haz

İlçe geneli şiir yarışmasında dereceye giren 8/A sınıfından Fatma kızımızı tebrik edip hediyesini teslim ettik. Haftasonu gerçekleşecek LGS sınavında hem kendisine hem de diğer evlatlarımıza başarılar dileriz!

Haz

Gelecek kuşaklara bırakılacak en güzel miras, tüm güzellikleriyle yaşanabilir bir çevredir. Dünya Çevre günü kutlu olsun.

Haz

2021 LGS'ye İlişkin Bilinmesi Gerekenler İle İlgili Bilgiler Görselde Yer Almaktadır.

Haz

Anadolu Masalları sonsuza kadar yaşasın diye Samsun Anadolu Masalları öğretmenleri ve öğrencileri masal anlatımlarına devam ediyor. 2 Haziran Çarşamba saat 21.00 Samsun Anadolu Masalları Instagram hesabından masal dinlemeye herkesi bekliyoruz..

Haz

Kovid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında yarından itibaren tüm ilkokullarımızda ve okul bünyesindeki ana sınıflarımızda,7 hazirandan itibaren tüm ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlayacağız. Öğrencilerimizi bekliyoruz. ⚘

Haz

Bakanlığımızca, hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için 2021 yılından itibaren Haziranın ilk haftası "Hayat Boyu Öğrenme Haftası"olarak belirlenmiştir. Her zaman her yerde herkes için eğitim anlayışıyla ilimizde çeşitli etkinlikler ile kutlanacaktır. Birbirinden güzel etkinliklerde kutlayacağımız Hayat Boyu Öğrenme Haftası 1 Haziran Salı günü başlıyor.

Haz

İstanbul'un fethinin 568.sene-yi devriyesinde,bir çağı kapatıp yeni bir çağ açan büyük hakan Fatih Sultan Mehmet Han ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruZ.