SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Firdevs Yılmaz Ortaokulu

LİSE TANITIM GEZİMİZİ TAMAMLADIK

Bu sene 8. sınıftan mezun olacak öğrencilerimizin üst öğrenim kurumlarını tanımaları ve doğru tercih yapmaları amacıyla gerçekleştirdiğimiz lise tanıtım gezisi tamamlandı.

Görevli öğretmen ve öğrenciler tarafından sunum yapılarak öğrencilerimize okullarla ilgili detaylı bilgi verilmiştir,

Gezinin hazırlanmasında emeği geçen okul yönetimimize, görevli öğretmenlerimize; bizleri misafir eden okulların değerli yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederiz. Şimdiden tüm öğrencilerimize LGS'de başarılar dileriz.

#GeleceğimOkulumdaParlıyor.

Haz

Bugün okulumuzda düzenlediğimiz 'BİLGİ YARIŞMASI'nda tüm dersleri kapsayan kazanımlara yönelik sorular soruldu. Çekişmeli gecen yarışma sonrası en çok soruya doğru yanıt veren Tülay (8/A), Satınur (7/A) ve İlayda (6/A) kızımızın grubu oldu.

Emeği geçen öğrencilerimizi ve çalışma arkadaşlarımızı tebrik ederiz, başarılarının devamını dileriz.