SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Firdevs Yılmaz Ortaokulu

Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmen Arkadaşlarımız İçin Okul Tanıtımı

Gerek öğrencileriniz için, gerekse sizler için en hayırlı olacak okullarda görev yapmanızı temenni eder, hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar dileriz.

İl içi, il dışı, özür grubu atamaları ile ilk atama başvurularında okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimizin, okulumuz hakkında ihtiyaç duyacakları bilgiler aşağıdaki gibidir.

1. ULAŞIM

Vezirköprü ilçe merkezine 6 km uzaklıkta Vezirköprü-Havza yolu yakınında bulunan okulumuza, Öğretmen arkadaşlarımız, Vezirköprü Merkez'den kendi araçları ile okulumuza ulaşabilirler.

2. KONAKLAMA

Okulumuzda görevli öğretmenler Vezirköprü Merkez'de ikamet etmektedir.

Okulumuzda göreve başlayacak öğretmenlerimize konaklama ve nakliye konusunda gereken bilgilendirmeler okul idaresince sağlanacaktır.

Genelinde doğalgaz olan Vezirköprü ilçe merkezinde ev kiraları, konutun konumu ve yapı özelliklerine göre farklılık göstermekle birlikte 2000-7000 TL arasında değişmektedir.

3. DERS SAATLERİ

Okulumuzda 08.40'da başlayıp 15.25'de bitmek üzere günlük 7 saat ders işlenmektedir. Ders giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibidir:

1. Ders: 08.40 - 09.20

2. Ders: 09.35 - 10.15

3. Ders: 10.30 - 11.10

4. Ders: 11.25 - 12.05

Öğle T.: 12.05 - 12.55

5. Ders: 12.55 - 13.35

6. Ders: 13.50 - 14.30

7. Ders: 14.45 - 15.25

4. ÖĞRENCİ VE PERSONEL BİLGİLERİ

Okulumuzda maksimum sınıf mevcudu 35 öğrenci olan 5. 6. 7. ve 8. sınıflarımızdan 1'er şubemiz bulunmaktadır.

Personel sayılarımız aşağıdaki gibidir:

2 idareci

7 öğretmen

1 iş-kur personeli

100 öğrenci bulunmaktadır.

5. EK DERS, NÖBET VE BELLETMENLİK

Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz nöbet ve ek ders ücretlerini gündüz ücretinden almaktadır.

Okulumuzda Dyk kursları haftasonu olacak şekilde yapılmaktadır.

Öğretmenlerimize haftada maksimum 2 gün kat/bahçe nöbeti görevi verilmektedir.

Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır; ancak belleticilik yapmak isteyen öğretmenlerimizin, ilçemizde bulunan kız ve erkek yurtlarında görev yaparak belleticilik ücreti alabilme imkanları bulunmaktadır. Bu kapsamda belirli dönemlerde belletmen ihtiyacı olan okullar yazıyla ihtiyaç bildirmektedirler.

6. OKULUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Okulumuz 1. hizmet bölgesi 5. hizmet alanında bulunmakta olup zorunlu hizmet kapsamındadır.

Yıllık 16 puan hizmet puanı veren okulumuz için öngörülen hizmet süresi 6 yıldır.

Öğretmenlerimiz, öğle yemeği ihtiyacını, yanlarında getirmiş oldukları yiyecekleri okulumuzda bulunan mutfağıda kullanarak karşılamaktadırlar.

Sosyal etkinliklere önem veren bir okul olduğumuzdan dolayı gezi ve eğlence faaliyetlerine imkanlar el verdiğince zaman ayrılmaktadır.

Okulumuzla ilgili daha detaylı bilgilere sitemizde bulunan güncel içerikleri inceleyerek de ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için;

Ömür TOSUN

ve

Mehmet ŞAKAR

Okul Müdür Yardımcısı

Not: Mesai saatleri içerisinde okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimiz ulaşabilirler. Mesai saatleri dışında mesaj yoluyla ulaşabilrsiniz.

Yayın: 25.07.2023 - Güncelleme: 25.07.2023 15:38 - Görüntülenme: 133